menu
ikonalogo

Premiumlight Pro – výstupy projektu

Premiumlight Pro – výstupy projektu

Procházíte složku:
články (54)
novější (15) | starší (38)
Složka: články
Datum:
Zobrazeno: 2418×
Nálepky: LED kvalita vzdělávání svítidla profi

Mezinárodní projekt Premiumlight Pro se chýlí ke svému závěru. Jaké jsou výstupy tohoto projektu, který byl zaměřen na prosazování úsporných a kvalitních LED osvětlovacích soustav v terciárním sektoru a ve veřejném osvětlení?

Příručky

V rámci projektu vznikla vždy dvojice příruček pro vnitřní a veřejné osvětlení s doporučenými kritérii výběru zohledňující kvalitu LED svítidel i organizační a technické aspekty projektů modernizace osvětlení. O tištěnou verzi příruček je možné požádat.

  Příručka Kritéria kvality
Vnitřní osvětlení PDF PDF
Veřejné osvětlení PDF PDF

Databáze svítidel

Databáze svítidel vznikla spoluprací s mezinárodní databází Lumispec. V rámci databáze lze vyhledávat předfiltrovaná svítidla splňující kritéria kvality projektu. Odkaz na databázi: https://databaze.premiumlight.cz

Vzdělávání

V rámci projektu proběhla řada vzdělávacích aktivit. Průběžný seznam aktualizovaných akcí je dostupný v rámci vlastního článku. Jednotlivé vzdělávací prezentace je možné stáhnout z webu projektu.

Web projektu

http://www.premiumlight.cz

 

Celé jméno:
Váš email:
Komentář:
Zaškrtněte, pokud nejste robot:

Nechť jsou komentáře věcné, bez vulgarit, bez reklam a podepsány celým jménem (uvedení emailu je dobrovolné). Nedodržení těchto pravidel může vést ke smazání komentáře. Maximální délka je 500 znaků (bajtů). Používejte pouze běžné znaky. Zapovězeny jsou značkovací jazyky (např. HTML).