menu
ikonalogo

AMPER 2017

AMPER 2017

Procházíte složku:
vše (107)
novější (49) | starší (57)
Složka: akce a události
Datum:
Zobrazeno: 3865×
Nálepky: profi veletrh

Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení 21.-24.3.2017, Výstaviště Brno

Více informací na webu www.amper.cz

Veletrh AMPER je po právu považován za největší veletrh elektrotechniky v České republice a na Slovensku. Poslední ročník veletrhu navštívilo na 45 200 návštěvníků, kteří zhlédli expozice 605 firem z 23 zemí světa. Nejvíce zahraničních vystavovatelů přijelo ze Slovenska, Německa, Polska, Rakouska a Švýcarska. Lze předpokládat, že i následující ročník veletrhu nebude výjimkou, a potvrdí tak statut jedničky mezi veletrhy elektrotechniky a elektroniky ve střední Evropě. Veletrh AMPER je již dlouhodobě ideálním prostorem pro navázání nových obchodních vztahů, posílení image značky, upevnění konkurenční pozice firmy a vztahů se stávajícími zákazníky a v neposlední řadě i efektivní prezentací novinek nejen na samotném veletrhu, ale také prostřednictvím odborných mediálních partnerů veletrhu a na webu amper.cz. Efekt samotného veletrhu tak přesahuje hranice výstaviště i termín jeho konání. Neodmyslitelnou součástí veletrhu je špičkový doprovodný program tvořený odbornými konferencemi, semináři, školeními a workshopy na aktuální oborová témata. Tradiční je také prestižní soutěž ZLATÝ AMPER pro exponáty prezentované na veletrhu AMPER, které vynikají svými parametry a reflektují současné trendy vývoje ve svém oboru. Veletrh se také pravidelně věnuje tématu elektromobility v rámci doprovodného programu AMPER Motion.

 

Celé jméno:
Váš email:
Komentář:
Zaškrtněte, pokud nejste robot:

Nechť jsou komentáře věcné, bez vulgarit, bez reklam a podepsány celým jménem (uvedení emailu je dobrovolné). Nedodržení těchto pravidel může vést ke smazání komentáře. Maximální délka je 500 znaků (bajtů). Používejte pouze běžné znaky. Zapovězeny jsou značkovací jazyky (např. HTML).