menu
ikonalogo

Signal festival 2016

Signal festival 2016

Procházíte složku:
akce a události (10)
novější (4) | starší (5)
Složka: akce a události
Datum:
Zobrazeno: 3670×
Nálepky: videomapping festival art

V říjnu se Praha už počtvrté rozsvítí světly SIGNAL festivalu. Letošní ročník největší kulturní akce v České republice bude ve znamení působivých instalací hrajících si s lidskými emocemi a prožitky. Mnoho z nich uvidí právě návštěvníci SIGNAL festivalu v jejich světové premiéře. Dvacítka instalací bude k vidění od 13. do 16. října v ulicích centra Prahy na tradičních, oblíbených zastávkách i ve zcela nových lokalitách, které se na trasu SIGNALu zapíší poprvé. Novinkou letošního ročníku bude i denní program v SIGNAL Dome určený dětem.

Těšit se můžete mimo jiné na 3 videomappingy, optický jev nazývaný Brockenské strašidlo (či horský přízrak) nebo obrovské lidské světlosochy.

Více se dozvíte na webu www.signalfestival.com, Facebooku a stejně jako loni je slíbena aplikace do chytrých mobilů, která vás festivalem provede.

 

Celé jméno:
Váš email:
Komentář:
Zaškrtněte, pokud nejste robot:

Nechť jsou komentáře věcné, bez vulgarit, bez reklam a podepsány celým jménem (uvedení emailu je dobrovolné). Nedodržení těchto pravidel může vést ke smazání komentáře. Maximální délka je 500 znaků (bajtů). Používejte pouze běžné znaky. Zapovězeny jsou značkovací jazyky (např. HTML).